Consent to personal data processing

Це Положення про конфіденційність розроблене контролером персональних даних: Громадська організація «Соціальна синергія», код ЄДРПОУ 42571900, місцезнаходження: 04071, Україна, м. Київ, вул. Оболонська 6, оф. 1 (надалі за текстом "Ми").

Це Положення про конфіденційність регулюється Загальним порядком захисту даних ЄС затвердженим Регламентом (ЄС) 2016/679 Європейського парламенту та ради від 27 квітня 2016 року «Про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних та скасування Директиви 95/46/ЄС» (EU General Data Protection Regulation -"GDPR") щодо користувачів Порталу - резидентів Європейського Союзу (ЄС), так і Законом України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року № 2297-VI, щодо інших користувачів веб-сайту https:// icfinedu.org.

Ми приділяємо велику увагу конфіденційності ваших даних. Скориставшись нашими послугами, ви надали нам довіру, і ми це цінуємо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти ваші персональні дані в безпеці.

Це Положення про конфіденційність поширюється на всі види інформації, яку ми збираємо через веб-сайту https:// icfinedu.org (надалі — "Портал"), а також через інші джерела, зазначені нижче в цьому Положенні про конфіденційність.

Ви надаєте згоду на дотримання положень цієї Політики конфіденційності під час реєстрації на Порталі. Якщо ви не погоджуєтесь із цією Політикою конфіденційності, ви не можете користуватися Порталом його сервісами.

Відкликання згоди.

Ви можете відкликати свою згоду з нашою Політикою конфіденційності, відправивши відповідне повідомлення на електронну адресу: [email protected] Будь ласка, вкажіть "Відкликання згоди" у темі вашого повідомлення, щоб прискорити нашу відповідь. Оскільки персональні дані, які ми збираємо, необхідні для роботи нашого сервісу, ваш обліковий запис буде закрито після відкликання згоди з нашою Політикою конфіденційності. Ми завжди будемо намагатися ідентифікувати запит, щоб переконатися, що він надійде від власника облікового запису. Якщо ми не зможемо успішно ідентифікувати запит, ми не зможемо обробити відкликання згоди.

Ми можемо час від часу змінювати Положення про конфіденційність. Рекомендуємо вам регулярно перевіряти цю сторінку, щоб залишатися в курсі останніх змін.

Це Положення про конфіденційність складено українською мовою.

 

Які персональні дані ми збираємо?

Персональні дані, які ви надаєте нам.

А) Користувачі Порталу:

Ми збираємо і обробляємо Персональні дані, які ви надаєте нам: ім'я, електронна адреса, телефон, місто, як при заповненні реєстраційної форми на Порталі, так і при заповненні свого профілю. Ми можемо збирати ваші дані, коли ви реєструєтесь через Facebook, Google.

Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів або звернутися до нас через інші канали (наприклад, через соціальні мережі). 

Є й інші випадки, коли ви надаєте нам дані. Ви можете створити акаунт, який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати попередні результати Користувача при навчанні, планувати майбутні дії на сервісах Порталу і керувати поточними. 

Ви можете брати участь у навчанні, конкурсі для освітян, рекламних акціях чи розіграшах - в такому випадку ви також будете надавати нам свої персональні дані. З метою участі у конкурсі і нагородження його призерів, ми збираємо і обробляємо персональні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, дата народження, населенний пункт (місцезнаходження), серія та номер паспорту, та інші відомості, які можуть вимагатися діючим законодавством у сфері оподаткування, аудиту, та бухгалтерського обліку та нашим партнером UNISEF. Окрім того, ви можете надсилати нам відгуки про сайт і ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування сервісами Порталу.

Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки партнерів або звернутися до нас через інші канали.

Є й інші випадки, коли ви надаєте нам дані. Ви можете створити акаунт, який дозволяє зберігати персональні налаштування, завантажувати фотографії, переглядати виконані завдання та досягенут результати тощо.

 

Персональні дані, які ми збираємо автоматично

Ми можемо автоматично збирати певні дані, серед яких ваша IP-адреса, дата і час, коли ви користувалися нашими послугами, інформація про апаратне і програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, який ви використовуєте, а крім того, інформація про операційну систему вашого комп'ютера, наприклад, версії додатків та налаштування мови. Ми можемо також збирати інформацію про натискання і сторінки, які ми вам показували.

Коли ви здійснюєте замовлення через Портал, наша система фіксує, за допомогою яких засобів і через які сайти воно було здійснене або з яких сайтів ви перейшли на сайт Порталу.

 

Персональні дані інших осіб, які Ви надаєте нам.

Інформація, отримана з інших джерел.

Ця інформація може включати відгуки користувачів, такі як оцінки або компліменти, інформацію користувачів чи інших осіб, які надають інформацію у зв'язку з претензіями чи суперечками, інформацію від загальнодоступних джерел. Ми можемо об'єднати інформацію, зібрану з цих джерел з іншою інформацією, що є у нашому розпорядженні.

 

Для чого ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані?

Ми використовуємо зібрану про вас інформацію з різною метою. Ваші персональні дані можуть бути використані, зокрема, таким чином:

 

A) Користувачі Порталу

Служба підтримки Користувачів: ми забезпечуємо цілодобову чи (з 9:00 до 18:00) підтримку користувачів. Володіючи вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти вам з реєстрацією на Порталі, проходженням навчання та відповісти на пов'язані з ними запитання, а також будь-які інші запитання.

 

Акаунт: користувачі Порталу можуть створити аккаунт на нашому сайті. Ми використовуємо інформацію, яку ви нам надаєте, щоб керувати акаунтом.

 

Маркетинг: ми також використовуємо ваші персональні дані (номер телефону та адресу електронної пошти) для розсилки інформації, листів з новинами та рекламних матеріалів що відносяться до предмета діяльності Порталу. Якщо ви будете брати участь в конкурсі для освітян, рекламних акціях, розіграшах, відповідна персональна інформація буде використана для керування цими активностями.

Спілкування з вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань електронною поштою та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які ви нам відсилаєте.

Розділ «Місцезнаходження»: ми отримуємо доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг.

 

Юридичні цілі: В деяких випадках ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

 

Навіщо ми отримуємо вашу згоду?

Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність під час реєстрації, ви надаєте згоду на збір, використання та обробку нами своїх персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте за своєю волею і в своїх інтересах. Згода на обробку персональних даних надається вами для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до чинного законодавства України. При обробці персональних даних ми не обмежені у застосуванні способів їх обробки. Обробка персональних даних здійснюється з використанням засобів автоматизації.

 

Вищевказана згода є письмовим повідомленням суб'єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Порталу в день реєстрації на Порталі. Ваша згода на обробку персональних даних діє протягом усього терміну користування Порталом.

Наступні види персональних даних можуть збиратися і використовуватися лише на підставі вашої окремої згоди: місцезнаходження. Ви можете будь-коли відізвати цю згоду. Якщо ви відзиваєте згоду, ви не зможете користуватися будь-якими послугами чи функціями, які вимагають збору чи використання персональних даних, які ми зібрали або використали на підставі окремої згоди.

 

Якщо ви проживаєте в ЄС, ми можемо збирати та використовувати деякі ваші дані на підставі вашої окремої згоди. Ви можете будь-коли відізвати цю згоду. Якщо ви відзиваєте згоду, ви не зможете користуватися будь-якими послугами чи функціями, які вимагають збору чи використання персональних даних, які ми зібрали або використали на підставі окремої згоди. Ми покладаємося на згоду у зв'язку зі збором даних або використанням, які необхідні для покращення взаємодії з користувачем, для включення додаткових послуг або функцій або для спілкування з вами. Якщо ви проживаєте в ЄС, то на підставі вашої окремої згоди ми можемо збирати та використовувати наступні види персональних даних: місцезнаходження, повідомлення: листи з новинами, інформаційні та рекламні матеріали.

В який спосіб ми передаємо ваші персональні дані третім особам?

 

За певних обставин ми передаємо ваші персональні дані третім особам.

 

A) Користувачі Порталу.

Розміщення замовлень: ми передаємо ваші персональні дані Партнерам з метою виконання Партнерами ваших замовлень.

Треті сторони, що постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх сторін для обробки ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати ваші персональні дані для інших цілей. Ми не передаємо Ваші персональні дані третім особам для розсилки інформації та рекламних матеріалів.

Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Партнерів.

 

Б) Партнери: UNISEF та афілійовані ним юридичні особи, Міністерство освіти і науки України та упоноважені  і підконтрольні йому державні підприємства, установи і/або організації.

Видача сертифікатів Користувачам: ми передаємо ваші персональні дані нашим Партнерам – на замовлення, на замовлення якого сторено Портал та з метою підготовки сертифікатів користувачам що успішно пройшли навачання згідно вистановлених правил.

Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Користувачів Порталу.

 

Як ми захищаємо ваші персональні дані?

Ми знаємо, що безпека важлива для наших користувачів, і ми піклуємось про безпеку вашої інформації. Ми підтримуємо технічні, фізичні та адміністративні заходи безпеки для захисту вашої персональної інформації від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Деякі заходи, що ми використовуємо, включають міжмережеві засоби захисту, шифрування даних, контроль фізичного доступу до наших центрів обробки даних та засоби контролю доступу до інформації. Тільки авторизований персонал має право доступу до персональних даних під час їх роботи. Нам також потрібна ваша допомога: саме ви зобов'язані переконатися, що ваша персональна інформація є точною та що ваш пароль та інформація про реєстрацію облікового запису є безпечними і не надаються стороннім особам.

 

Які ваші права щодо персональних даних та як ви можете контролювати персональні дані, які нам надали? 

У вас завжди є право переглянути свої персональні дані, які ми зберігаємо. Ви можете надіслати запит щодо персональних даних, відправивши нам листа електронною поштою. Наш уповноважений спеціаліст із захисту персональних даних (Data Protection Officer) може допомогти з усіма запитами стосовно ваших персональних даних за наступною електронною адресою: [email protected]

 

Ви також можете зв'язатися з нами, якщо вважаєте, що ми володіємо неправильною інформацією про вас, що ми більше не маємо права використовувати ваші персональні дані або якщо у вас є інші питання щодо використання ваших персональних даних чи щодо цього Положення про конфіденційність. Ви можете видалити свій обліковий запис в будь-який момент, увійшовши в нього на сайті https:// icfinedu.org і обравши видалення облікового запису.

 

Якщо ви проживаєте в ЄС, то маєте право вимагати від нас:

  • надавати доступ до будь-яких Персональних даних, які ми маємо про вас;

  • запобігти обробці ваших Персональних даних для цілей прямого маркетингу;

  • надати пояснення, яку інформації ми маємо про вас і як ми використовуємо цю інформацію;

  • оновлювати або вносити зміни до будь-яких Персональних даних, які застаріли або некоректні;

  • видалити будь-які Персональні дані, які ми зберігаємо про вас, а також видалити ваш обліковий запис у будь-який час;

  • обмежити спосіб обробки ваших Персональних даних;

  • надати ваші Персональні дані третій особі - постачальнику послуг;

  • надати вам копію будь-яких Персональних даних, які ми зберігаємо про вас.

Якщо ви проживаєте в ЄС, то також маєте право подати скаргу до свого місцевого органу з питань захисту персональних даних або звернутися за допомогою до місцевих судів, якщо ви вважаєте, що ваші права були порушені.

 

Як ми відносимося до персональних даних дітей?

Ми твердо віримо в захист конфіденційності дітей. Відповідно до цього переконання, ми свідомо не збираємо та не зберігаємо персональні дані осіб молодше 18 років, наш Портал не призначені для використання особами молодше 18 років. Якщо вам не виповнилося 18 років, будь-ласка, не використовуйте та не отримуйте доступ до нашого сайту будь-коли та будь-яким способом.