Положення про конфіденційність

Це Положення про конфіденційність розроблене контролером персональних даних: Громадська організація «Соціальна синергія», код ЄДРПОУ 42571900, місцезнаходження: 04071, Україна, м. Київ, вул. Оболонська 6, оф. 1 (надалі за текстом «Ми»).

Це Положення про конфіденційність регулюється Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI щодо усіх користувачів веб-сайту icfinedu.org.

Ми приділяємо велику увагу конфіденційності ваших даних. Користуючись нашими послугами, ви надали нам довіру, і ми це цінуємо. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти ваші персональні дані в безпеці.

Це Положення про конфіденційність поширюється на всі види інформації, яку ми збираємо через онлайн платформу icfinedu.org (надалі — «Платформа»), а також через інші джерела, зазначені нижче в цьому Положенні про конфіденційність.

Ви надаєте згоду на дотримання положень цієї Політики конфіденційності самим фактом реєстрації на Платформі. Якщо ви не погоджуєтесь із цією Політикою конфіденційності, ви не можете користуватися Платформою та її сервісами.

Відкликання згоди.
Ви можете відкликати свою згоду з нашою Політикою конфіденційності. Для такого — відправте відповідне повідомлення на електронну адресу: [email protected] Вкажіть «Відкликання згоди» у темі вашого повідомлення і як з вами сконтактувати — в тілі повідомлення.

Оскільки персональні дані, які ми збираємо, необхідні для роботи нашого сервісу, ваш обліковий запис буде закрито після відкликання згоди з нашою Політикою конфіденційності. Ми завжди будемо намагатися ідентифікувати запит, щоб переконатися, що він надійде від власника облікового запису. Якщо ми не зможемо успішно ідентифікувати того, хто надіслав запит, ми не зможемо обробити відкликання згоди.

Ми можемо час від часу змінювати Положення про конфіденційність. Рекомендуємо вам регулярно перевіряти цю сторінку, щоб залишатися в курсі останніх змін.

Які персональні дані ми збираємо?
Персональні дані, які ви надаєте нам.

Ми збираємо і обробляємо Персональні дані, які ви надаєте нам: ім'я, прізвище, електронна адреса, мова навчання, до якої спільноти серед перелічених ви приналежите. Ми не перевіряємо правидвість наданих вами даних ні при реєстрації, ні при заповненні вашого профілю.
Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки клієнтів або звернутися до нас через інші канали (наприклад, через соціальні мережі).

Є й інші випадки, коли ви надаєте нам дані. Ви можете створити обліковий запис, який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати попередні результати Користувача при навчанні, планувати майбутні дії із сервісами Платформи і керувати поточними.
Ви можете брати участь у навчанні, конкурсі для освітян, рекламних акціях чи розіграшах — в такому випадку ви також будете надавати нам свої персональні дані. З метою участі у конкурсі і нагородження його призерів, ми збираємо і обробляємо персональні дані потенційних переможців: прізвище, ім’я та по-батькові, номер телефону, дата народження, населений пункт (місце знаходження), серія та номер паспорту, та інші відомості, які можуть вимагатися чинним законодавством у сфері оподаткування, аудиту, та бухгалтерського обліку та нашим партнером UNICEF.

Крім того, ви можете надсилати нам відгуки про сайт і ділитися своєю думкою або звертатися за допомогою щодо користування сервісами Платформи.

Ми збираємо ваші дані також у випадках, коли вам необхідно зв'язатися з нашою службою підтримки партнерів або звернутися до нас через інші канали.

Є й інші випадки, коли ви надаєте нам дані. Ви можете створити обліковий запис, який дозволяє зберігати персональні налаштування, переглядати виконані завдання та досягнуті результати тощо.

Персональні дані, які ми збираємо автоматично
Ми можемо автоматично збирати певні дані, серед яких ваша IP-адреса, дата і час, коли ви користувалися нашими послугами, інформація про апаратне і програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, який ви використовуєте, а крім того, інформація про операційну систему вашого комп'ютера, наприклад, версії додатків та налаштування мови. Ми можемо також збирати інформацію про натискання на сторінках, які ми вам показували.
Коли ви користуєтесь Платформою, наша система фіксує, за допомогою яких засобів і через які сайти ви перейшли на Платформу.

Персональні дані інших осіб, які Ви надаєте нам.  Інформація, отримана з інших джерел.
Ця інформація може включати відгуки користувачів, такі як оцінки або компліменти, інформацію користувачів чи інших осіб, які надають інформацію у зв'язку з претензіями чи суперечками, інформацію від загальнодоступних джерел. Ми можемо об'єднати інформацію, зібрану з цих джерел з іншою інформацією, що є у нашому розпорядженні.

Для чого ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані?
Ми використовуємо зібрану про вас інформацію з різною метою. Ваші персональні дані можуть бути використані, зокрема, таким чином:

Служба підтримки Користувачів: ми забезпечуємо підтримку (з 9:00 до 18:00) користувачів. Володіючи вашими персональними даними, команда служби підтримки може допомогти вам з реєстрацією на Платформі, проходженням навчання та відповісти на пов'язані з ними запитання, а також інші дотичні запитання.

Обліковий запис: користувачі Платформи можуть створити на ній свій обліковий запис. Ми використовуємо інформацію, яку ви нам надаєте, щоб керувати цим обліковим записом, зокрема, мати можливість надати вам сертифікат на підтвердження результатів навчання.

Маркетинг: ми також використовуємо ваші персональні дані (номер телефону та адресу електронної пошти) для розсилки інформації, листів з новинами та рекламних матеріалів що відносяться до предмета діяльності Платформи. Якщо ви будете брати участь в конкурсі для освітян, рекламних акціях, розіграшах, відповідна персональна інформація буде використана для керування цими активностями.

Спілкування з вами: ми можемо звертатися до вас і з інших питань електронною поштою та через електронні повідомлення, в залежності від типу контактної інформації, якою ви з нами поділилися. Ми також докладаємо всіх зусиль для опрацювання всіх запитів, які ви нам відсилаєте. Ми можемо отримувати доступ до Вашого місцезнаходження з метою забезпечення якості надання послуг.

Юридичні цілі: В деяких випадках ми можемо використовувати ваші персональні дані для обробки та передачі їх компетентним органам згідно чинного законодавства України.

Навіщо ми отримуємо вашу згоду?
Приймаючи умови цього Положення про конфіденційність, ви надаєте згоду на збір, використання та обробку нами ваших персональних даних і підтверджуєте, що, даючи таку згоду, ви дієте за власною волею і у власних інтересах. Згода на обробку персональних даних надається вами для здійснення будь-яких дій щодо персональних даних, які необхідні для досягнення вищевказаних цілей, включаючи, але не обмежуючись: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, адаптування, уточнення (оновлення, зміна), використання, поширення (в тому числі шляхом реалізації або передачі), транскордонної передачі, знеособлення, блокування, знищення, а також здійснення будь-яких інших дій з персональними даними відповідно до чинного законодавства України. При обробці персональних даних ми не обмежені у застосуванні способів їх обробки. Обробка персональних даних здійснюється з використанням засобів автоматизації.
Вищевказана згода є письмовим повідомленням суб'єкта персональних даних про те, що він включається в базу користувачів Платформи в момент реєстрації на Платформі. Ваша згода на обробку персональних даних діє протягом усього терміну користування Платформою.

В який спосіб ми передаємо ваші персональні дані третім особам?
За певних обставин ми передаємо ваші персональні дані третім особам.

A) Користувачі Платформи.
Сторонні сервіси: ми передаємо ваші персональні дані Партнерам з метою виконання Партнерами їхньої частини робіт в рамках надання вам послуг, приміром, надсилання електронних листів, збереження даних про навчання на сервері, та інші.
Треті сторони, що постачають послуги: ми можемо використовувати послуги третіх сторін для обробки ваших персональних даних від нашого імені. Ця обробка відбувається з різними цілями, наприклад, для розсилки інформації та рекламних матеріалів. Незалежні постачальники послуг погоджуються з обов'язковим дотриманням конфіденційності і не мають права використовувати ваші персональні дані для інших цілей.
Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Партнерів.

Б) Партнери: UNICEF та афілійовані ним юридичні особи, Міністерство освіти і науки України та уповноважені і підконтрольні йому державні підприємства, установи і/або організації.
Видача сертифікатів Користувачам: ми передаємо ваші персональні дані нашим Партнерам – на замовлення, на замовлення якого створено Платформу та з метою підготовки сертифікатів користувачам що успішно пройшли навчання згідно встановлених правил.

В) Компетентні органи: ми передаємо персональні дані в правоохоронні, податкові, фіскальні та інші компетентні органи в тому обсязі, в якому це вимагає чинне законодавство України або якщо це є необхідним для запобігання, виявлення або припинення злочинних дій і шахрайства. Крім цього, нам може знадобитися передати персональні дані компетентним органам для захисту наших прав або власності, а також прав і власності Користувачів Платформи.

Як ми захищаємо ваші персональні дані?
Ми знаємо, що безпека важлива для наших користувачів, і ми піклуємось про безпеку вашої інформації. Ми підтримуємо технічні, фізичні та адміністративні заходи безпеки для захисту вашої персональної інформації від втрати, неправильного використання, несанкціонованого доступу, розголошення або зміни. Деякі заходи, що ми використовуємо, включають міжмережеві засоби захисту, шифрування даних та засоби контролю доступу до інформації. Тільки авторизований персонал має право доступу до персональних даних під час їх роботи. Нам також потрібна ваша допомога: саме ви зобов'язані переконатися, що ваша персональна інформація є точною та що ваш пароль та інформація про реєстрацію облікового запису є безпечними і не надаються стороннім особам.

Які ваші права щодо персональних даних та як ви можете контролювати персональні дані, які нам надали?
У вас завжди є право переглянути свої персональні дані, які ми зберігаємо у своєму обліковому записі.
Ви також можете зв'язатися з нами, якщо вважаєте, що ми володіємо неправильною інформацією про вас, що ми більше не маємо права використовувати ваші персональні дані або якщо у вас є інші питання щодо використання ваших персональних даних чи щодо цього Положення про конфіденційність. Ви можете видалити свій обліковий запис в будь-який момент, надіславши нам Відкликання згоди, як описано у відповідному розділі.

Як ми ставимось до персональних даних дітей?
Ми твердо віримо в захист конфіденційності дітей. Відповідно до цього переконання, ми свідомо не збираємо та не зберігаємо персональні дані осіб молодше 18 років. Наша Платформа не призначена для використання особами молодше 18 років. Якщо вам не виповнилося 18 років, будь-ласка, не використовуйте та не отримуйте доступ до нашого сайту будь-коли та будь-яким способом.

Це Положення про конфіденційність складено українською мовою.
Дата останньої зміни документу: 15 березня 2021 р.
РЕКВІЗИТИ:
ГО «СОЦІАЛЬНА СИНЕРГІЯ»
ЄДРПОУ 42571900
e-mail: [email protected]

Умови її використання Платфорим вцілому за цим посиланням.
Положення про тимчасові дані в броузері за цим посиланням.